PROCEDURA ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

PROCEDURA ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

Da biste uradili atest o ugradnji euro kuke, potrebno je sledeće:

 1. Kuka kao proizvod mora biti atestirana tj. da je fabrički proizvod sa pratećim sertifikatom koji ima sve potrebne podatke (proizvodjač, model vozila, br. homologacije, vučna sila, nacrt kuke sa specifikacijom svih delova i šrafova za ugradnju itd.)
 2. Kuku mora da ugradi servis, pridržavajući se sertifikata i pritom izda izjavu o ugradnji sa svim potrebnim podacima
 3. Potrebna je i saglasnost proizvodjača vozila o prepravci    (podaci o predstavnicima proizvodjača vozila se mogu pronaći na sajtu agencije za bezbednost saobraćaja)

Sa svim prethodno navedenim papirima (sertifikat od kuke i instalacije, izjava o ugradnji i saglasnost proizvodjača vozila), odlazite na atest o ugradnji kuke na Mašinskom fakutetu ili  AMSS.

AUTO HAPPY se već duži niz godina profesinalno bavi ugradnjom i prodajom euro kuka i u mogućnosti smo da vam obezbedimo svu potrebnu dokumentaciju za atestiranje ugradnje.

S’ poštovanjem

Saša Lučković

16.4.2020. VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Poštovani posetioci, otkrili smo nedostatke u radu našeg sajta i brzom reakcijom iste otklonili. Razlog tome je dosta vaših neobjavljenih komentara tj.pitanja na koja nismo odgovorili. Takodje nije funkcionisala online prodaja kao i kontakt forma.Sada sve ponovo radi tako da možete nastaviti sa komentarima, online kupovinom ili kontaktirati nas direktno iz kontakt forme.Sada su objavljeni svi komentari, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku na njih odgovorimo, od najnovijih ka starijim.Hvala na razumevanju!

DODATNE INFORMACIJE O PROCEDURI ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

Potrudili smo se da vam što detaljnije objasnimo proceduru atestiranja , tako da vam možda izgleda previše komplikovano, ali nije tako, zakažite ugradnju blagovremeno i mi ćemo vam olakšati maksimalno ceo proces.

Naš servis se nalazi na adresi Jadranska bb, Niš (auto pijaca-poligon) odmah pored AMSS centar za motorna vozila gde postoji mogućnost da uradite i atest o ugradnji ,odmah posle montaže, u istom danu ukoliko ugradnju zakažete ranije.Montaže se zakazuju 7 do 10 dana ranije.Za klijente koji nisu iz Niša organizujemo i tehnički pregled koji morate uraditi posle atestiranja (uput dobijate od AMSS-a i vraćate im po završenom teh. pregledu) , time je ceo proces završen i čekate nekoliko dana uverenje agencije za bezbednost saobraćaja da vaše vozilo poseduje vučni uredjaj.

Takodje smo zbog velikog interesovanja na sledećoj strani ovog posta objavili okvirno troškove atestiranja kao i spisak predstavnika proizvodjača vozila i cene potvrda sa kojima imamo saradnju i od kojih smo u mogućnosti da je obezbedimo umesto vas ukoliko ugradnju vršimo mi.Pre nego postavite komentar -pitanje, pročitajte komentare ispod, možda pronadjete odgovor koji vas interesuje.Za prelazak na drugu stranu kliknite na br 2

312 thoughts on “PROCEDURA ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

 1. Aleksandar Reply

  I koliko otprilike košta ugradnja kule sa svim tim za pežo expert iz 2007 godine ?
  Unapred zahvalan
  Aleksandar Stanković

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za Vaše vozilo, model eu3 na dva šrafa je 140€, model eu4 na klik je 230€. Za Vaše vozlo je predvidjena ugradnja modula sa el. instalacijom koji košta 70€ komplet. Ugradnja u našem servisu sa povezivanjem modula (instalacije) je 50€. Saglasnost predstavnika proizvodjača vozila za Peugeot je 4000 din.Po ugradnji sa svim papirima koje dobijete idete na atest o ugradnji kuke (oko 6000 din) i tehnički pregled. Kod nas možete završiti kompletnu proceduru. Hvala na interesovanju!

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • Marko

      Pozdrav. Land Rover Freelander 2002 i Land Rover Freelander 2004 koje su cene kuke i atesta? Unapred zahvalan.

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Cena je ista za modele od 1998g do 2007g.Srdačan pozdrav!

    • Marko Reply

     Koliko kosta uvradnja kuke na audi a6 c5 karavan 2000 god..i cena kuke sa instalacijom?

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • Slobodan

      Dobar dan.hteo bi da ugradim kuku na daciju daster.interesuje me cena?

  • Negoslav Reply

   Putnicki Kombi Opel Vivaro 2004 g. Koliko koàta eiro kuka.sa ugradnjom Komplet

   • admin_nis Post authorReply

    Poštovani, cena kuke eu3 na dva šrafa za opel vivaro 2004 je 140€+10€ el.instalacija.Ugradnja u našem servisu je 35€.potrebna vam saglasnost predstavnika proizvodjača (opel) 12000 din.Atestiranje ugradnje oko 6500 din.+ tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

   • Danijel Reply

    Zdravo zanima me euro kuka posto nemam na autu a ugradio bi je pa me zanima koliko bi to kostalo kod vas ako biste mogli na mejl da mi odgovorite unapred hvala

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, potrebni su podaci o vozilu, marka, tip, oblik karoserije, godište…

    • Milos Reply

     Pozdrav, zanima me koja je cena ugradnja kuke na dva vozila
     Punto 3 clasic 2010god

     Golf 6. 1.4 benzin 2010

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa za punto clasic je 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!Za golf VI cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • Milos

      Pozdrav, interesuje me ugradnja auto kuke za citroen ksara pikaso 2002god… Koliko je komplet ugradnja, koliko dozvola proizvodjacu auta oči, i koliko je atest… Odnosno, koliko bi me sve ukupno kostalo? Hvala

   • Aleksandar Reply

    Pozdrav, zanima me cena kuke, ugradnje, atesta, sve kompletno za FIAT DUCATO 2008 GOD 2.3 i šta mi je sve potrebno.

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • Slobodan Reply

    Poštovanje, interesuje me cena kuke za Audi 80 jaje, 1989. godište, kao i cena svega ostalog što je potrebno da bi se kuka ugradila.

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Post authorReply

    Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Post authorReply

    Poštovani, nemamo u ponudi euro kuku sa homologacijom za vaše vozilo. Nalazimo se u Nišu sve podatke o našoj firmi imate na strani KONTAKT. Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Post authorReply

    Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • Vlada Reply

   Da li mi mozete reci koliko me izadje kuka sa svim papirima atestom sve komplet da se zavrsi.. U pitanju je fiat dukato 2005g 2.8
   I da li moze moja postojeca kuka samo da se resi na neki nacin ili moram kupovati novu? Hvala

  • Nikola Reply

   Koja bi bila cena kuke sa ugradnjom i atestom za hyundai tucson 2008. ?

  • Miloš Reply

   Poštovani,interesuje me ugradnja kuke i prateći troškovi za Peugeot 406 sedan 1997God? Kuka mi je potrebna da bih vukao auto prikolicu pa predpostavljam da mi treba potpuna el. konekcija za svetla,zmigavce itd na auto prikolici.Unapred hvala na odgovoru.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za golf 2, model eu3 skidanje kuke na dva šrafa je 110€ u kompletu sa el.instalacijom, ugradnja u našem servisu sa izdavanjem izjve o ugradnji-prepravci vozila je 35€.Potrebna vam je i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila koja za VW košta 3000,00 din i sa tim papirima radite atest o ugradnji kuke. hvala na interesovanju!

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • ALEKSANDAR

      Poštovani,
      Koja je cena ugradnje euro kuke za KIA Sorento 2.5CRDI 2007. god?
      Hvala

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 2. Milan Reply

  Poštovanje koliko izađe ugradnja na golf mk4 hečbek i gde mogu dobiti saglasnost proizvođača. Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za golf IV ukoliko nije 4×4 je 110€ sa el.instalacijom, ugradnja u našem servisu sa izdavanjem izjave o ugradnji je 35€, saglasnost proizvodjača za VW je 3000 din (ukoliko ugradjujete kod nas, možemo vam mi obezbediti saglasnost) koju izdaje PORSHE Beograd.Cena je za kuku model eu3, skidanje kugle na dva šrafa. Hvala na interesovanju!

 3. Nenad Reply

  Dobro jutro,

  Za opel fronteru A Sport zanima me saglasnost o ugradnji kuke. Gde mogu da dodjem do tog dokumenta i koja je cena ?
  Hvala puno

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, možete se obratiti najbližem prodajnom salonu opelovih vozila za saglasnost. Cena iste je 12000 din.Pozdrav!

 4. Miloš Reply

  Interesuje me za Fiat Ideu 1.9 JTD 2005 godiste koja kuka bi bila najbolja i koliko bi kostala ugradnja i atest, hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za FIAT IDEA, model EU3 na 2 šrafa je 120€, model EU4 na klik horizontalna je 190€.Za vaše vozilo predvidjena je el.instalacija sa modulom, cena kompleta je 70€.Ugradnja u našem servisu sa povezivanjem el.instalacije je 50€. Saglasnost predstavnika proizvodjača za FIAT košta 85€.Po ugradnji sa svom dokumentacijom idete na atest o ugradnji vučnog uredjaja ( oko 6000 din ) Pozdrav!

 5. sveto milanovic Reply

  postovanje imao bih pitanje za vas,naime pre tri godine sam kupio kombi koji ima na sebi ugradjenu euro3 kuku orginalnu od forda .kontaktirao sam bivseg vlasnika koji kaze da je kuku ugradio pre par godina i nema nikakav papir od kuke sem sto na njoj postoji plocica sa svim podacima .Zanima me koja je procedura da bih dobio odgovarajucu dokumentaciju za dalje koriscenje iste

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, ukoliko na pločici postoji logo FORD-a po trenutnim propisima smatra se fabričkom ugradnjom ( nelogično ali takvi su propisi ) i vi možete proći tehnički pregled u protivnom morate skinuti kuku i ugraditi novu. Procedura je opisana u tekstu. Pozdrav!

 6. Tomislav Reply

  Poštovani imam golfa 5 tdi 1900 cm, hteo bih da kod Vas ugradim i registrujem kuku pa me interesuje koliko bi to sve koštalo? Imam kuku na njemu ali nemam dokumentaciju o istoj fabrička je kuka ali bez dokumentacije pa kako bi to išlo kod Vas i koja je cena toga sa registracijom i samog automobila hvala i pozdrav.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, mi se ne bavimo registracijom vozila. Kod nas možete ugraditi novu kuku (vašu staru morate skinuti celu konstrukciju) i dobiti svu prateću dokumentaciju kako bi ste mogli da radite atest o ugradnji kuke.Cene kuka zavisi od modela skidanja kugle, EU3 na 2 šrafa je 120€, EU4 na klik vodoravna 210€, EU5 vertikalna sa ključem (nevidljiva) 290€.Modul sa el.instalacijom je 70€ (ukoliko je vaša instalacija u redu nije potreban). Naša ugradnja bez modula 30€, sa modulom 50€. Saglastnost VW 3000 din. Atest oko 6000 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 7. Ljubisa Reply

  Procedura i cena za evro kuku za peugeot 407 limuzina (Imam vec kuku bosall sa homolgacionom nalepnicom ali je amss nepriznaje “jer nije uvezen auto sa kukom…nisu je upisali) Na autu postoji vec i elektro modul elektroinstalacija i uticnica finkcionalno sve.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, možete nam poslati sliku identifikacione nalepnice kuke na mail, možda vam možemo uraditi reviziju ugradnje kuke i obezbediti dokumentaciju za atestiranje ugradnje. Srdačan pozdrav!

   • Stevan Vojnović Reply

    Sličan slučaj kod mene.
    Auto je uvezen 2012. i tada nisu vozila išla na ispitivanje.
    Auto je uvežen sa kukom – auto HAK.
    U pitanju je opel zafira 2003.
    Da li mogu da prođem na neki način atest ?
    Da li je izvodljivo uraditi reviziju?

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, Stevan Vojinović možete nas kontaktirati na tel. 065 99 819 33 i 063 18 819 33, možda vam možemo pomoći.Pozdrav!

 8. Miodrag Milanović Reply

  Poštovani,
  koliko košta euro kuka sa ugradnjom i svom dokumentacijom za Nisan Navara,unapred zahvalan na odgovoru.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, potrebni su nam podaci o godini proizvodnje vozila kao i slike zadnjeg dela automobila zbog branika kako bi smo vam dali tačnu cenu kuke za vaše vozilo.Srdačan pozdrav!

 9. Marko Ratković Reply

  Poštovani,
  Koliko košta kuka sa ugradnjom i sva prateća dokumentacija za Pežo 207,god 2008. Elektroinstalacija i modul već su ugrađeni,imam i ugrađenu i kuku ali nemam dokumentaciju od nje,pa me samo interesuje cena nove kuke sa ugradnjom i cena prateće dokumentacije da bih mogao da registrujem kuku i upišem u saobraćajnu.
  Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, kod nas možete ugraditi novu kuku (vašu staru morate skinuti celu konstrukciju) i dobiti svu prateću dokumentaciju kako bi ste mogli da radite atest o ugradnji kuke.Cene kuka zavisi od modela skidanja kugle, EU3 na 2 šrafa je 110€, EU4 na klik vodoravna 190€.Modul sa el.instalacijom je 70€ (ukoliko je vaša instalacija u redu nije potreban). Naša ugradnja bez modula 30€, sa modulom 50€. Saglastnost PEUGEOT 4000 din. Atest oko 6000 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 10. Boris ! Reply

  Postovani,imam ugradjenu Vucnu kuku na Vito 110D proizvodnja1997.Uvozen pre desetak godina.Prosle godine mi je skrenuta paznja da cu morati posedovati stretifikat i pratecu dokumentaciju.Nigde Niko nije obelezio u papirima da jeg kuka sastavni deo uvozenog vozila.Moje je pitanje-Kako resiti problem i Koja je cena?Hvala unapred uz pozdrav.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, jedino možete demontirati kuku sa vozila.Srdačan Pozdrav!

 11. Boris Reply

  Postovani,imam ugradjenu Vucnu kuku na Vito 110D proizvodnja1997.Uvozen pre desetak godina.Prosle godine mi je skrenuta paznja da cu morati posedovati stretifikat i pratecu dokumentaciju.Nigde Niko nije obelezio u papirima da jeg kuka sastavni deo uvozenog vozila.Moje je pitanje-Kako resiti problem i Koja je cena?Hvala unapred uz pozdrav.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za toyotu rav 4 2004.g. je 130€ u kompletu sa el.instalacijom i fabričkim sertifikatom (evropskom homologacijom), ugradnja u našem servisu 35€.Za saglasnost predstavnika proizvodjača nemamo zvanični odgovor o ceni, nezvanično imamo informaciju 12000din.Kod nas moćete ugraditi i vašu kuku, nebitno da li je iz inostranstva ili ne polovna ili šta god, Bitno je da ima prateći fabrički sertifikat sa evropskom homologacijom, nacrtom kuke kao i specifikacijom svih delova.Podrazumeva se da svi delovi sa specifikacije budu na broju.Srdačan pozdrav!

   • mile Reply

    koliko kosta euro kuka sa ugradnjom i atestom za
    ford fijestu4 2002.god.1.8TDI 55kw

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • Marko Reply

    Poštovani,
    Zanima cena kuke sa vašao ugradnjom, Opel zafira 2000 god. Hvala unapred. Pozdrav, Marko.

 12. sasa Reply

  postovani,mozete li mi reci cenu atesta i saglasnosti proizvodjaca za mercedes w211 ,2004 god

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena atesta o ugradnji kuke 6300din AMSS ili Mapšinski fakultet, Saglasnost proizvodjača vozila 6000din.Srdačan pozdrav!

 13. DARKO Reply

  Interesuje me cena kuke za kombi volkswagen lt 28 i sve sta je jos potrebno od dokumenata da se kuka upise u saobracajnu.. Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za vaše vozilo je 130€.Pored sertifikata koji dobijate uz kuku potrebna vam je izjava o ugradnji kuke servisa koji je kuku ugradio i saglasnost o prepravci vozila predstavnika proizvodjača ( za VW porsche Beograd).Sa tim papirima radite atest o ugradnji. Srdačan pozdrav!

 14. Bojan Reply

  Poštovani,

  možete li mi reći koliko bi koštala ugradnja kuke za vozilo KIA CEED 1.6CRDI iz 2008?

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za kia ceed 2008.g. 3-5 vrata eu3 na dva šrafa je 120€, eu4 na klik 210€, karavan eu3 130€, eu4 220€.Za vaše vozilo predvidjen je modul sa el. instalacijom 70€. Ugradnja u našem servisu sa povezivanjem modula za el.instalaciju je 50€.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za fiat punto II – zastava 10 je 110€ sa instalacijom, ugradnja u našem servisu je 35€. Saglasnost fiata košta 85€.Srdačan pozdrav!

 15. Zivota Reply

  Pozdrav.Interesuje me cena kuke i instalacija za Fiat Multiplu 2002 god,sa ugradnjom.

 16. Zivota Reply

  Postovani,Interesuje me cena kuke za multiplu 2002 god.sa instalacijom i ugradnjom.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za fiat multiplu eu3 na dva šrafa je 120€ + 10€ el.instalacija. ugradnja u našem servisu sa povezivanjem instalacije je 35€. Srdačan pozdrav!

  • Ivan Stanojević Reply

   Poštovani,
   Ugradnja kuke na passat B6 2009. godište, koja je cena? Obzirom da mi auto juna stiže iz Austrije jel moguće ugraditi kuku posle carinjenja,a pre amss pregleda i tehničkog? Verovatno bih sve radio kod Vas.

   Hvala, pozdrav

   • admin_nis Post authorReply

    Poštovani cene kuka za vaše vozilo: eu3 130€, eu4 220€, eu5 310, modul sa el.instalacijom 7-polni 65€, ugrdnja kuke i elektronike 50€.Ukoliko ugradite kuku pre homologacije vozila postoji mogućnost da vam je ne priznaju ,ukoliko je priznaju biće upisano u uverenju o homologaciji da vozilo poseduje vučni uredjaj ali ne podaci vučnog uredjaja.Trenutno to prolazi tehnički pregled ali pitanje je do kada jer kada radite atestiranje ugradnje vučnog uredjaja u uverenju stoje svi podaci istog, proizvodjač, klasa, d sila, homologacija, serijski broj…Sigurnija varijanta vam je da uradite atestiranje ugradnje.Dodatni trošak 3000din i 6300din atestiranje.Nadam se da smo pomogli sa informacijama a odluka je na vama. Srdačan pozdrav!

 17. Goran Reply

  Interesuje me cena ugradnje kuke na ford mondeu mk4 karavan ,2010 model za 2011 godinu..hvala..poz..

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za ford mondeo 2010 , model eu3 na 2 šrafa je 130€, model eu4 na klik 220€, cena kompleta el.instalacije sa modulom je 70€. ugradnja u našem servisu sa povezivanjem elektronike je 50€. Srdačan pozdrav!

 18. Goran Reply

  interesuje me kompletna cena ugradnja kuke na bmw e39 520i 1998 godi[te.
  hvlala. pozdr..

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za bmw e39 je 130€+10€ el.instalacija, ugradnja u našem servisu 35€.Od troškova još imate 1200 din saglasnost bmw-a , oko 6500din atestiranje ugradnje + tehnički pregled.Pozdrav!

 19. Zoran Reply

  Postovani, interesuje me dali se moze ugraditi euro kuka za Zastavu 101, i kolika je cena kompletne ugradnje.Hvala unapred

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, na žalost nema euro kuke sa homologacijom za zastavu 101. Pozdrav!

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke za ladu nivu 110€ u kompletu sa el.instalacijom, ugradnja u našem servisu sa izdavanjem izjave o ugradnji 35€, saglasnost predstavnika proizvodjača vozila lada 1200 din, atest AMSS ili Mašinski fakultet oko 6500din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 20. Milojko Reply

  Poštovani,
  Možete li mi reći koja bi bila cena euro kuke i drugih troškova za mazdu 323F(BJ) 2.0Ditd 2003 god. Pozdrav.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, na žalost nemamo u ponudi kuku sa evropskom homologacijom za vaše vozilo ,inače generalni uvoznici Mazde prave problem oko saglasnosti za ugradnju eur kuke.Srdačan pozdrav!

 21. Miroslav Kobac Reply

  Landrover freelander, kuku vec imam na autu, ne prelazi dimenzije auta, jel moze da se atestira ili sta vec treba? Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nije bitno da li konstrukcija kuke bez kugle prelazi gabarit vozila, već je potrebno da imate papire od kuke sa homologacijom kako bi ste ušli u proces atestiranja uradnje kuke.Ne atestiraju se kuke, već ugradnja atestirane tj. homologovane kuke.Srdačan pozdrav!

   • Lazar Reply

    Dobar dan
    Koliko bi koštala ugradnja euro kuke za ford Fokus 2014 god. karavan, 2.0 dizel

    Hvala
    Lazar

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 22. Džoni Reply

  Poštovani,

  da li znate ko sada izdaje saglasnost za ugradnju kuke za SAAB vozila?

  Pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, posetite sajt agencije za bezbednost saobraćaja. Na sajtu postoji spisak predstavnika proizvodjača vozila, tj. generalnih uvoznika. Srdačan pozdrav!

   • Marjan Reply

    Recite mi koliko kosta ugradnja i kuka za audi a4 limuzina,2002 god,koliko kosta komplet sa tim papirima,i sta sve posle treba da uradim da to bude legalno,i kolila zadnja cifra iznosi

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

    • Slobodan Reply

     Postovanje..hteo bih da ugradim kuku za vucu na fiat stilo hecbek,5 vrata,2002 god.. koliko bi me kostala kuka,kao i njena ugradnja sa svim potrebnim dozvolama.. slobodan

     • admin_nis Post author

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 23. Miroslav Reply

  Pozdrav,
  Imam Zastavu 101 sa atestiranom kukom od moje prethodne zastave. Kuka je rucne izrade.
  Ocigledno je da vise ne moze da prodje (ne skida se kugla).
  Koliko kosta da kod vas resim taj problem.
  Miroslav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nažalost nismo u mogućnosti da vam pomognemo.Nema u ponudi homologovanih kuka za zastavin program.Srdačan pozdrav!

 24. Dragan Reply

  Postovani, imam ugradjenu kuku na daewoo nubiri karavan ‘99 godiste. Kuka je marke Brink, pored nje ima plocica sa oznakama, na tehnickom pregledu je ne priznaju jer nemam atest kada su kola uvezena. Da li tu moze nesto da se ucini ili mora sve novo? Ako mora, koliko bi to trajalo i koliko bi to kostalo?
  Pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, sa euro kukom koju imete nemožete ništa da uradite.U vašem slučaju je problem i sa novom kukom sa evropskom homologacijom jer nema predstavnika proizvodjača vozila u Srbiji za daewoo, tako da nemožete raditi atest o ugradnji.Srdačan pozdrav!

 25. Dalibor Reply

  Zdravo zanima me celokupna cena euro kuke za ladu nivu 2002 godiste sa ugradnjom

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 26. AM Reply

  Postovani,
  Na daciji logan mi je ugradjena HAK POL autokuka.Sta je potrebno da bi se uradio atest?Mozete li Vi to da uradite i koliki su troskovi?

  • admin_nis Post authorReply

   Pošovani, potreban vam je prateći sertifikat od kuke, izjava o ugradnji i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila.Kod nas možete uraditi reviziju ugradnje euro kuke i dobiti potrebne papire 20€-50€, saglasnot reno-nissan-dacia 12000 din, možete obezbediti sami ili preko nas. Atestiranje ugradnje oko 6500 din AMSS ili Mašinski fakultet + tehnički pregled.Srdačan pozdrav!

 27. milorad Reply

  fiat marea karavan, 1999 gd. 1,8 Troškovi za kuku, po sistemu “ključ u ruke”? Zahvaljujem na odgovoru.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na dva šrafa za fiat marea karavan je 140€ sa el.instalacijom, ugradnja u našem srvisu 35€, saglasnost predstavnika proizvodjača vozila fiat 85€ (možete obezbediti sami ili preko nas). Atestiranje ugradnje oko 6500 din, AMSS ili Mašinski fakultet + tehnički pregled (atestiranje ugradnje i tehnički pregled morate sami).Srdačan pozdrav!

 28. Živorad Reply

  Na mercedesu 124 imam originalnu kuku sa žigom. Euro je. Kako da se legalizuje. Pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, vaša kuka mora da poseduje identifikacionu pločicu ili nalepnicu kao i prateći sertifikat za početak kako bi ste ušli u proces atestiranja ugradnje euro kuke u protivnom morete demontirati kuku sa vozila i ugraditi novu sa pratećim sertifikatom ukoliko vam je potrebna.Srdačan pozdrav!

 29. Borislav Reply

  Postovani, koliko kosta kuka, ugradnja, svi propratni papiri i atest, da bi posle mogao da registrujem vozilo?
  U pitanju je Honda HRV 1.6 2002. godiste.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani cena kuke za hodu hrv je 130€+10€ el.instalacija.Ugradnja u našem servisu 35€.Saglasnost predstavnika proizvodjača vozila morate obezbediti sami, naša nezvanična informacija cene je 12000 din.Ostali troškovi: atestiranje ugradnje vučnog uredjaja oko 6500 din + tehnički pregled.srdačan pozdrav!

 30. Slobodan Reply

  Postovani,
  Koliko kosta kuka u ugradnja kod vas za Daciju Sandero 1 god proizvodnje 2010.Dali treba zakazivanje za ugradnju.
  Pozdrav.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke ,model eu3 na dva šrafa za daciu sandero je 120€ sa standardnom 7-polnom el.instalacijom.Ugradnja u našem servisu je 35€ i zakazuje se nekih 7 dana ranije. Potrebna vam je i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila, u vašem slučaju košta 12000 din.Saglasnost možete obezbediti sami ili možemo mi ukoliko radimo ugradnju.Srdačan pozdrav!

 31. Predrag Reply

  Poštovani,
  Možete li mi reći koja bi bila cena euro kuke i drugih troškova za Renault Lagunu II,1800ccm, 2003 god. Pozdrav.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke ,model eu3 na dva šrafa za renault laguna II je 140€ sa standardnom 7-polnom el.instalacijom.Ugradnja u našem servisu je 35€ i zakazuje se nekih 7 dana ranije. Potrebna vam je i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila, u vašem slučaju košta 12000 din.Saglasnost možete obezbediti sami ili možemo mi ukoliko radimo ugradnju.Od troškova vam ostaje još atest o ugradnji kuke oko 6500 din + tehnički pregled.Srdačan pozdrav!

 32. Dragan Reply

  Postovani,koliko kosta euro kuka sa ugradnjom i sva prateca dokumentacija za opel zafiru 2.0dti,2001g.?
  Pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za opel zafiru I je 120€, model eu3 na dva šrafa, ugradnja u našem servisu 35€, saglasnost opela 12000 din, atestiranje oko 6500 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 33. Nenad Reply

  Koliko kosta i koja vrste kuke (euro 3…4 ili koja već) za FIAT 500L? I koliki su dodatni troškovi…?

  Hvala unapred,
  Nenad

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cene kuka za fiat 500L su: EU3 na dva šrafa 120€+70 modul sa el. instalacijom, EU4 na klik 190€+modul, EU5 vertikalna nevidljiva 290€+70 modul.Ugradnj u našem servisu 50€.Saglasnost fiata 85€.Atestiranje ugradnje oko 6500 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 34. Dzoni Reply

  Cena komplet ugradnje sa svim papirima za VW Sharan 2002 god. ?

  Hvala unapred.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za VW sharan 2002 je 120€, model eu3 na dva šrafa, ugradnja u našem servisu 35€, saglasnost pretstavnika proizvodjača 3000 din din, atestiranje oko 6500 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 35. milivoj Reply

  Poštovani, imam renault Scenic 2001 godište na kom je ugrađena euro kuka brink . Koliko bi koštalo da se uradi papirologija kod Vas.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, revizija i izdavanje izjave o ugradnji kuke je 20€ ukoliko nema potrebe za nekom prepravkom pod uslovom da imae prateći sertifikat. U slučaju da nemate prateći sertifikat obratite nam se na tel. 065 99 819 33 ili 063 18 819 33 za više detalja. Srdačan pozdrav!

   • Dušan Reply

    Poštovani,
    Interesuje me cena euro kuke sa montažom za BMW e39 2001. godište, limuzina? I koliko košta saglasnost proizvođača?

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€, ukoliko ne radi sa običnom strujom sa modulom je 65€, ugradnja 35€ sa običnom strujom, 50€ sa modulom,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 36. Aleksandar Reply

  Postovani, interesuje me cena kuke za Audi Q7 , kao i cena ugradnje kod Vas.Generalno koliko bi kostalo sve to sa papirima. Srdacan pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 165€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • Srđan Reply

    Zdravo, koja je cena kuke za Fiat bravo 1.4 benzin, 2009. Godište

 37. Suzana Reply

  kolika je cena ugradnje kuke za auto ford c max i volvo? Hvala unapred!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovana, potrebni su podaci o vozilima, tačan naziv vozila, godište, oblik karoserije… Srdačan pozdrav!

 38. Nikola Reply

  Cena komplet ugradnje sa svim papirima za Chrysler Pt Cruiser 2000. god.? Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 39. Vukašin Sperllić Reply

  Vukašin iz Kladova interesuje me auto kuke za PASATA 2000 godište, koliko košta ugradnja odgovarajuće kuke, računajući i elektro instalaciju, a koliko bi koštala i potvrda proizvodjača u Vašoj organizaciji, uz izdavanje raćuna jer to traže na tehničkom pregledu. Na kraju u mojoj režiji tebao bih da obavim atest u ovlašćenoj ustanovi ako se ne varam i to bi bilo sve. Na kraju, pošto nisam iz Niša može li se to obaviti u jednom danu,naravno uz prethodno zakazivanje termina.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa sa el.instalacijom 120€,ugradnja u našem servisu 35€, potvrda proizvodjača 3000din.Za atestiranje ugradnje potrebno vam je od papira: sertifikat proizvodjča kuke (ne i račun, možete ugraditi i polovnu kuku ukoliko ima prateći sertifikat) izjava o ugradnji kuke i saglasnost-potvrda predstavnika proizvodjača.Većina naših klijenata nije iz Niša, ugradnja se zakazuje nekih 10 dana ranije na tel. 063 188 19 33 i završava se u toku dana.Srdačan pozdrav!

  • Apro Zoltan Reply

   Dobar dan. Interesuje me koliko kosta kuka za Ford S max 2008? Komplet (kuka, ugradnja, atest i sve papire)

   • admin_nis Post authorReply

    Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa 140€ sa el.instalacijom. srdačan pozdrav!

 40. Aleksandar Reply

  Interesuje me cene ugradnje kuke,tj svi prateći troškovi za vozilo Hjunday tucson 2017. Godište.Unapred hvala.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa je 150€+70€ modul sa el. instalacijom, ugradnja u našem servisu 50€, saglasnost predstavnika proizvodjača 3000 din, atestiranje ugradnje oko 6500din + tehnički pregled. Strdačan pozdrav!

  • Slava Reply

   Koliko košta kuka za novi Fiat. Tipo? Došao bi do Niša iz Kragujevca da tamo sve završim… Pozdrav od penzionera!

 41. Vladan Reply

  Postovani,

  Interesuje me cena za ugradnju eurokuke za VW Tiguan 2012god 2.0 sport 4motion. Ukupna cena i kada mogu da vam dovezem auto ove nedelje.

  Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa je 140€+ 70€ modul sa el.instalacijom. Ugradnja se kod nas zakazuje nekih 10 dana ranije na tel. 063 188 19 33. Srdačan pozdrav!

 42. Ratko Reply

  Poštovani, interesuje me ugradnja kuke kod vas za Volkswagen Touran 2011. godina. Koja je cena sa svom papirologijom?

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa, 120€+70€ modul (elektronika) za el.instalaciju, ugradnja u našem servisu 50€, saglasnost VW 3000din, atest o ugradnji oko 6500din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 43. Igor Reply

  Poštovani,

  Zanima me procedura oko ugradnje kuke za SAAB 9-3 2005. god.
  Kuku imam, skinutu sa drugog SAAB-a, pa mi je potrebna ugradnja, i neophodni papiri za atest.
  I na kraju, koliko traje procedura?

  Hvala unapred!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, ugradnju kuke mozete atestirati samo ako imate prateći sertifikat proizvodjača kuke sa eu homologacijom i specifikacijom svih delova.Srdačan pozdrav!

   • Boško Reply

    Ugradnja euro kuke na Mitsubishi Colt 1.3 GL iz 1991. Koliko košta kuka sa ugradnjom i papirologijom?

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, nemamo u ponudi euro kuku za vaše vozilo. Srdačan pozdrav!

   • Janko Reply

    Poštovani, interesuju me kompletni troškovi ugradnje i atestiranja euro kuke za Opel Insigniju karavan 2011.

    Hvala unapred,
    Pozdrav

    • admin_nis Post authorReply

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 44. Vlajko Reply

  Ove koji su ovo izmislili treba tužiti sudu za ljudska prava jer nigde zakoni se ne primenjuju
  retroaktivno samo kod nas. tako da nova pravila treba da važe za automobile koji su proizvedeni i stavljeni u upotrebu posle donošenja zakona jer ljudi ne bi ugrađivali dodatno
  kuke i ostalu opremu kada saznaju kolko to košta a ovako smo prinuđeni ili da platimo
  kolko traže ili da postojeće prikolice i kuke bacimo na opad.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, zakoni nisu novi, samo nisu primenjivani. Prvi atest o ugradnji vučnog uredjaja je uradio naš klijent kome smo ugradili kuku još 2015g. i procedura je bila identična kao i sada.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 45. JOVO Reply

  Imam original kuku na ,,klik” sa pločicom za BMW E 39, 2002. god. Nemam nikakve papire od luke. Da li kod vas mogu izvršiti ugradnju iste i ostale Administrativne poslove u vezi kuke. Cena

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, jedini način da utvrdite da je kuka za odredjeni model vozila je fabrički sertifikat kuke sa nacrtom i homologacijom kako bi se utvrdilo da ima sve svoje orginalne delove, šrafove, čaure i sl. koje je proizvodjač predvideo. Bez sertifikata mi nismo u mogućnosti da ugradimo kuku jer nemamo smernice, takodje nemožete raditi atest jer se i oni drže crteža sa sertifikata kako bi utvrdili da je to ta kuka.Nadam se da sam uspeo da objasnim značenje pratećih papira, tj. sertifikata.Srdačan pozdrav!

 46. Sloba Reply

  Pozdrav, koja je cena kuke za peugeot 406 sw (karavan) 2003 god. i svega ostalog sto ide uz to. Hvala.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 47. Ivan Reply

  Уградња куке за фиат стило караван код вас?

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 48. Nemanja Reply

  Molim vas da mi kazete koji su mi ukupni troskovi ugradnje kuke za Citroen xsara karavan 2003 god (nije pikaso)?

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • Slobodan Reply

    Postovani, koliko bi kostala ugradnja kuke za BMW F11, 2012g i koliko unapred mora da se zakaze? Hvala unapred na odgovoru

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke za ladu nivu, eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 49. David Reply

  Koliko je fiat stila karavana? zanima me kompletna cena sa ugradnjim,dozvolom proizvodjaca i amss.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 50. Pedja Reply

  Postovani,

  Vozim automobil Ford Kuga, dizel, 140KS, pogon 4×4, na koji zelim ugraditi kuku, pa me zanima sledece:
  – cene auto kuka sa ugradnjom kod Vas (prvenstveno model “na dva zavrtnja/srafa” (kuka i prateca elektroinstalacija),
  – sta sve od predvidjenih proceduralnih stvari mogu odraditi kod Vas, odnosno kada izadjem iz Vaseg servisa sta jos moram odraditi da bi kuka bila upisana u saobracajnu dozvolu
  – da li je ugradnja moguca subotom, obzirom da ne zivim u Nisu, naravno uz prethodno zakazivanje
  – koliko bi sve napred navedeno trajalo i naravno koliko bi u zbiru kostale sve te Vase usluge

  zamolio bih Vas da mi odgovor prosledite na e-mail:
  pedjolino69@gmail.com

  srdacan pozdrav
  Pedja, Cuprija
  061/5556393

 51. Zarko Reply

  Postovani

  Interesuje me ugradnja kuke za Vectru C karavan 2005 god

  Koliko kosta sve ?

  Pozdrav !

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 52. Robert Sreckovic Reply

  Postovani,

  interesuje me mogucnost i cena kompletne ugradnje kuke za MITSUBISHI CARISMU 1,6 CONFORT, 2003. godiste, SA PETORO VRATA? Hvala!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nemamo u ponudi euro kuku za vaše vozilo. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nemamo u ponudi euro kuku za vaše vozilo.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 53. Jovan Reply

  Poštovani, interesuje me ugradnja kuke kod vas za Volkswagen Toureg 2007. godina. Koja je cena sa svom papirologijom i atestom?

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 165€, el.7 polna instalacija sa 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 54. Bane Reply

  Postovani cena za kuku za BMW X3 3.0i postoji inace vec klik kuka na njemu ali ne znam ko je proizveo.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ (nemora se ugradjivati ako postoji stara koja funkcioniše po standardu) ugradnja 35€ bez modula 50€ sa modulom,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Prilikom dolaska na zakazanu ugradnju svi delovi stare postojeće kuke moraju biti demontirani. Srdačan pozdrav!

 55. Ivan Reply

  Poštovani,
  Interesuje me koliko košta kuka sa kompletnom ugradnjom za Mitsubishi ASX, 2014 godište. Koliko iznose prateći troškovi, atest o ugradnji i tehnički pregled.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 56. Ivan Kirn Reply

  Postovanje,
  Koliko kosta ugradnja kuke sa atestom za Fiat Punto klasik 1.2 TNG ?
  Hvala unapred.
  Pozdrav,
  Kirn Ivan

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 57. Slaviša Reply

  Poštovanje,
  Interesuje me cena ugradnje euro kuke za Ford Focus 2, 2005 , 1.6 TDCI, 80 kw?
  Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 58. Stefan Reply

  Pozdrav, interesuje me cena kuke sa ugradnjom i pratecom instalacijom i atestom za Mercedes Benz E200, 2008 godiste.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 poln el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 59. Ljubisa Reply

  Hey
  Kolko bi kostalo ugradnja kuke na mercedes E 220 2010 god. Komplet sa svim globama…
  I dali znate vazi li svi ti atesti tj u EU? Auto je na Norveske tablice.
  Hvala u napred

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€.Papire koje dobijaet od nas validni su u zemljama EU i nemate dodatne troškove.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena saglasnosti za citroen je 3000 din. U postu imate dodatak sa predstavnicima proizvodjača i cene. Srdačan pozdrav!

 60. Neša Reply

  Poštovanje
  Interesuje me vertikalna kuka za reno megan 2 2004 god sa sertifikatom i koja bi bila cena samo za ugradnju, bez ostalih procedura?

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, vertikalna eu5 kuku nemamo u ponudi za vaše vozilo, uglavnom za starija vozila se ne proizvodi zbog svoje cene, u ponudi imamo eu4 na klik 180€ i eu3 na 2 šrafa 120€, el.instalacija 10€, ugradnja 35€. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 61. Dušan Milovanović Reply

  Poštovani,interesuje me da li imate euro kuku za Kia Sportage model iz 2005 i koliki su ukupni troskovi (ugradnje,atest…).Unapred hvala.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 62. Nikola Reply

  Postovani interesuje me cena kuke za chevrolet lacetti 2.0 tcdi 2008god karavan

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 63. Slobodan Reply

  Poštovanje, da li imate kuku za Audi 80 jaje, 1989. godište, koja je cena kuke i ostalog što je potrebno. Zahvaljujem.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 100€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nemamo u ponudi kuku za vaše vozilo.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 64. Nebojša Reply

  Poštovani, imam ugrađenu euro kuku Passat B5.5 i instalaciju. Kuka je bila nekorišćena kad je ugrađena, ali nemam nikakvu dokumentaciju. Kakva je procedura i koja bi cena bila?
  Pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nebitno je da li je kuka nova ili polovna mora da ima fabrički sertifikat sa podacima od kuke, za koje je vozilo kao i nacrt svih delova kako bi mogli da uradite atest o ugradnji vučnog uredjaja.Za više informacija možete nas kontaktirati na telefone 063 18 819 33 i 065 99 819 33. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 65. Novak Reply

  Pozdrav,
  Ugradio bi euro kuku za vuču u Opel Agilu 1.2 (2006godište). Da li je tehnički moguće? Sobzirom da se integrisana fabrička kuka za šlepovanje nalazi tačno na sredini, da li je potrebno istu izmestiti u stranu, ili je skroz skinuti? Hvala za odgovor

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Kuka se ugradjuje po tehničkoj dokumentaciji proizvodjwča kuke koja stiže uz nju.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 66. Pedja Reply

  Poštovani,
  interesuje me cena ugradnje kuke za fiat freemont 2013.
  Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 150€, eu4 na klik 240€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 67. DV Reply

  Poštovani,
  interesuje me cena ugradnje kuke za opel astru 1997(hecbek).
  Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 68. Robert Reply

  Postovanje !!! Koja bi bila cena ugradnje kuke za Ford Fiestu 2006 god. ? Hvala unapred

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 69. Vesna Reply

  Koja je cena kuke za chevrolet captiva 2007 sa ugradnjom i kompletnom papirologijom pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 70. Dusko Reply

  Koliko bi kostalo kuka, ugradnja i sve ostalo potrebno za suzuki jimni 2005 god. Hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nemamo u ponudi kuku za Vaše vozilo.Srdačan pozdrav

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 71. Nikola Reply

  Postovani,

  Audi A4 B8.5 Avant 2014to godiste. Koja bi bila cena ugradnje. Hvala!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 72. Vesna Reply

  Poštovani da li znate ko je ovlasceni predstavnik chevroleta za Srbiju

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, koliko mi imamo informaciju nema ovlašćenog predstavnika chevroleta za Srbiju

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, bitno je da li je model do 2005.g. ili od 2005.g. jer je to prelomna godina kako bi smo Vam dali tačne informacije.Srdačan pozdrav!

 73. Ivan Reply

  Poštovani, koliko kosta ugradnja kuke na Citroen c 4 Grand picasso 2015 god. ukoliko vi radite celu proceduru

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 74. Владимир Reply

  Занима ме цена куке, уградње и свих трошкова за kia sportage 2006 2.0 benzin.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, nemamo euro kuku u ponudi za vaše vozilo.Srdačan pozdrav!

 75. Dragan Reply

  Postovanje, zanima me komplet, kuka sa instalacijom i montazom i svim potrebnim papirima(atest, potvrda proizvodjaca i amss) ford c-max 2005 godiste

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 76. Mladen Reply

  poštovani,
  koji su troškovi ugradnje kuke eu3 sa dva šrafa za Opel astra H, 2010 god.
  hvala

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 77. Vladan Reply

  Na drugoj strani posta nije naveden zastupnik za Chevrolet. Da li ste ugradjivali kuke na chevrolet automobile i kako ide procedura kad zastupnik nije na listi ili uopste ne postoji?
  Hvala Unapred.

  VESNA 1. ЈУНА 2020.ОДГОВОР
  Koja je cena kuke za chevrolet captiva 2007 sa ugradnjom i kompletnom papirologijom pozdrav

  ADMIN_NIS Аутор чланка7. ЈУНА 2020.ОДГОВОР
  Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, Chevrolet nema zastupnika u Srbiji, za informacije se morate obratiti Agenciji za bezbednost saobraćaja.

 78. Милан Лукић Reply

  колико кошта еу 3 кука на два шафа за возило сузуки вагон р+ 2002. годиште, погон 4х4, да би све било легално (регистрована и уписана у саобраћајну)

 79. Nebojša Savić Reply

  Poštovani,

  intersuje me cena kuke sa verikalnim skidanjem i instalacije sa ugradnjom za nissan qashqai 2016. godiste.
  Takodje interesuje me koje marke je kuka i da li je instalacija namenska ili univerzalna.
  Hvala.

  • admin_nis Post authorReply

   Poštovani, cena kuke eu5 sa vertikalnim skidanjem za vaše vozilo je 320€,proizvodjača AUTO-HAK.Elektronika (modul) je univerzalni sa evropskom homologacijom i cena je 65€.Ugradnja u našem servisu je 60€.Srdačan pozdrav!

 80. Nemanja Reply

  Pošto bi bila kuka na dva šrafa za SAAB 9-3, 2007, karavan. Ako može i cena sa svim papirima.
  Pozdrav

 81. Nenad Reply

  Postovani,interesuje me koliko bi kostala kuka i ugradnja kod vas,sa pratecom dokumentacijom za Reno Grand Scenic 2011 god.Hvala

 82. Milos Rovcanin Reply

  Postovani, koliko bi kostala ugradnja kuke sa svom pratecom dokumentacijom i saglasnošcu proizvodjaca za Suzuki grand vitaru 2007-8 godiste

 83. Nemanja Reply

  Poštovani,
  Koja bi bila cena sa ugradnjom atestirane kuke za Renault Scenic 1,9 dCi, 75 kW – 2001. god!? Hvala i pozdrav, Nemanja.

 84. Milos Reply

  Za suzuki grand vitaru 2008god,koliko je ugradnja kuke sa pratecom dokumentacijom.

 85. Dejan Reply

  Poštovani,
  koliko košta euro kuka sa ugradnjom i svom dokumentacijom za VW FOX 2010. god,unapred zahvalan na odgovoru. Dejan, Sombor.

 86. Steva Reply

  Postovani
  Interesuje me cena kuke za Renault Megane 3 (2010 godiste) sa ugradnjom i kompletnom papirologijom pozdrav

 87. Filip Trkulja Reply

  Postovani,
  Interesuje me cena ugradnje euro kuke (najjeftinija verzija) u Opel corsu D 2008 godiste, i svi propratni troskovi.

  Hvala unapred

 88. Filip Trkulja Reply

  Postovani,

  Koliko kosta ugradnja kuke u Opel corsu D 2008 godiste kod vas?
  I koliko me kosta atest i propratne stvari. Da li postoji mogucnost ugradnje polovne kuke kod vas, koju ja nabavim.

  Hvala unapred

 89. Miljan Reply

  Cena ugradnje kuke za Renault Megane II sedan 2008 godište? Interesujem me sve kompleta sa instalacijom i atestom.
  Hvala!

 90. Dalibor Reply

  Poštovani ,
  Koliko bi koštala ugradnja Euro kuke na klik ,za vozilo Ford Tourneo Conect 2019 godište , sa svim papirima , tehničkim pregledom , i atestom?
  Da li se sve može završiti kod Vas?
  Hvala

 91. Mio Reply

  Postovani,
  koliko kosta Saglasnost predstavnika proizvodjača vozila za Skodu a koliko kuka za Skodu fabiju 1.6 benzin, 2007 god. sa ugradnjom?
  Hvala

 92. Steva Reply

  Mercedes w202 limuzina. Cena kuke ugradnja i atest. Dakle ukupan iznos sa svim troskovima.

 93. Đurđe Jelesijević Reply

  Poštovani, interesuje me ugradnja, komplet sa kukom EU5 za vertikalno skidanje i za elektroniku, za Astru K sports tourer (karavan) 2017. godište.
  Atest bih radio posebno ako ne bih mogao da završim kod vas sve u jednom danu, ako može onda sve ukupno.
  Veliki pozdrav.

 94. Vlada Reply

  Postovanje
  Zanima me cena ugradnje euro kuke za Fiat Panda 2005g.

 95. Dragan Nikolic Reply

  Poštovanje,

  Uvezao bih polovan auto uz Švajcarske sa fabrički ugrađenom kukom, kakva je procedura i da li uopšte treba da se a testira?

  Hvala

 96. Vladimir Reply

  Poštovani, koliko bi koštala ugradnja Euro-kuke za VW Touran 2014? unapred hvala

 97. Nenad Reply

  Poštovani ,interesuje me cena kuke sa ugradnjom za Reno grand scenic 3,2011 godiste?hvala

 98. Milos Reply

  Koja je cena ugradnje auto kuke za VW Touran 2011 godiste sa 13 polnom instalacijom?

  • Zlajo Reply

   Zdravo, ugradio bih kuku na fiat multiplu 2004 god. pa me zanima kolika je to investicij sve kompletno?

 99. Zlajo Reply

  Zdravo, ugradio bih kuku na fiat multiplu 2004 god. pa me zanima kolika je to investicij sve kompletno?

 100. Ljubomir Crnojakic Reply

  Postovani, cena kuke i ugradnje za golf 4, karavan, 4×4, 2004god.

 101. Nebojsa Reply

  Postovani,
  Interesuje me ugradnja auto kuke na Land rover 90, god. proiyvodnje 1987.
  – koliko kosta auto kuka za ovaj auto?
  -da li je bolje da se ugradnja ceo ovaj proces legalizacije auto kuke izvrsi prilikom ponovne regisracije vozila, ili moze bilo kad?
  -da li se kompletna procedura moze zavrsiti kod Vas, jednim dolaskom u Nis, naravno uz rezervaciju termina, ukljucujuci dobijanje saglasnosti proizv. vozila? (nalazim se u Kraljevu)
  -koliko bi sve to zajedno moglo da me kosta?
  pozdrav,
  Nebojsa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *