PROCEDURA ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

PROCEDURA ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

Da biste uradili atest o ugradnji euro kuke, potrebno je sledeće:

 1. Kuka kao proizvod mora biti atestirana tj. da je fabrički proizvod sa pratećim sertifikatom koji ima sve potrebne podatke (proizvodjač, model vozila, br. homologacije, vučna sila, nacrt kuke sa specifikacijom svih delova i šrafova za ugradnju itd.)
 2. Kuku mora da ugradi servis, pridržavajući se sertifikata i pritom izda izjavu o ugradnji sa svim potrebnim podacima
 3. Potrebna je i saglasnost proizvodjača vozila o prepravci    (podaci o predstavnicima proizvodjača vozila se mogu pronaći na sajtu agencije za bezbednost saobraćaja)

Sa svim prethodno navedenim papirima (sertifikat od kuke i instalacije, izjava o ugradnji i saglasnost proizvodjača vozila), odlazite na atest o ugradnji kuke na Mašinskom fakutetu ili  AMSS.

AUTO HAPPY se već duži niz godina profesinalno bavi ugradnjom i prodajom euro kuka i u mogućnosti smo da vam obezbedimo svu potrebnu dokumentaciju za atestiranje ugradnje.

S’ poštovanjem

Saša Lučković

16.4.2020. VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Poštovani posetioci, otkrili smo nedostatke u radu našeg sajta i brzom reakcijom iste otklonili. Razlog tome je dosta vaših neobjavljenih komentara tj.pitanja na koja nismo odgovorili. Takodje nije funkcionisala online prodaja kao i kontakt forma.Sada sve ponovo radi tako da možete nastaviti sa komentarima, online kupovinom ili kontaktirati nas direktno iz kontakt forme.Sada su objavljeni svi komentari, a mi ćemo se potruditi da u što kraćem roku na njih odgovorimo, od najnovijih ka starijim.Hvala na razumevanju!

DODATNE INFORMACIJE O PROCEDURI ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

Potrudili smo se da vam što detaljnije objasnimo proceduru atestiranja , tako da vam možda izgleda previše komplikovano, ali nije tako, zakažite ugradnju blagovremeno i mi ćemo vam olakšati maksimalno ceo proces.

Naš servis se nalazi na adresi Jadranska bb, Niš (auto pijaca-poligon) odmah pored AMSS centar za motorna vozila gde postoji mogućnost da uradite i atest o ugradnji ,odmah posle montaže, u istom danu ukoliko ugradnju zakažete ranije.Montaže se zakazuju 7 do 10 dana ranije.Za klijente koji nisu iz Niša organizujemo i tehnički pregled koji morate uraditi posle atestiranja (uput dobijate od AMSS-a i vraćate im po završenom teh. pregledu) , time je ceo proces završen i čekate nekoliko dana uverenje agencije za bezbednost saobraćaja da vaše vozilo poseduje vučni uredjaj.

Takodje smo zbog velikog interesovanja na sledećoj strani ovog posta objavili okvirno troškove atestiranja kao i spisak predstavnika proizvodjača vozila i cene potvrda sa kojima imamo saradnju i od kojih smo u mogućnosti da je obezbedimo umesto vas ukoliko ugradnju vršimo mi.Pre nego postavite komentar -pitanje, pročitajte komentare ispod, možda pronadjete odgovor koji vas interesuje.Za prelazak na drugu stranu kliknite na br 2

273 мишљењa на „PROCEDURA ATESTIRANJA UGRADNJE EURO KUKE

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za Vaše vozilo, model eu3 na dva šrafa je 140€, model eu4 na klik je 230€. Za Vaše vozlo je predvidjena ugradnja modula sa el. instalacijom koji košta 70€ komplet. Ugradnja u našem servisu sa povezivanjem modula (instalacije) je 50€. Saglasnost predstavnika proizvodjača vozila za Peugeot je 4000 din.Po ugradnji sa svim papirima koje dobijete idete na atest o ugradnji kuke (oko 6000 din) i tehnički pregled. Kod nas možete završiti kompletnu proceduru. Hvala na interesovanju!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • Marko

      Pozdrav. Land Rover Freelander 2002 i Land Rover Freelander 2004 koje su cene kuke i atesta? Unapred zahvalan.

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Cena je ista za modele od 1998g do 2007g.Srdačan pozdrav!

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Аутор чланкаОдговор

    Poštovani, cena kuke eu3 na dva šrafa za opel vivaro 2004 je 140€+10€ el.instalacija.Ugradnja u našem servisu je 35€.potrebna vam saglasnost predstavnika proizvodjača (opel) 12000 din.Atestiranje ugradnje oko 6500 din.+ tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

   • Danijel Одговор

    Zdravo zanima me euro kuka posto nemam na autu a ugradio bi je pa me zanima koliko bi to kostalo kod vas ako biste mogli na mejl da mi odgovorite unapred hvala

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa za punto clasic je 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!Za golf VI cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • Slobodan Одговор

    Poštovanje, interesuje me cena kuke za Audi 80 jaje, 1989. godište, kao i cena svega ostalog što je potrebno da bi se kuka ugradila.

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Аутор чланкаОдговор

    Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Аутор чланкаОдговор

    Poštovani, nemamo u ponudi euro kuku sa homologacijom za vaše vozilo. Nalazimo se u Nišu sve podatke o našoj firmi imate na strani KONTAKT. Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Аутор чланкаОдговор

    Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za golf 2, model eu3 skidanje kuke na dva šrafa je 110€ u kompletu sa el.instalacijom, ugradnja u našem servisu sa izdavanjem izjve o ugradnji-prepravci vozila je 35€.Potrebna vam je i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila koja za VW košta 3000,00 din i sa tim papirima radite atest o ugradnji kuke. hvala na interesovanju!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za golf IV ukoliko nije 4×4 je 110€ sa el.instalacijom, ugradnja u našem servisu sa izdavanjem izjave o ugradnji je 35€, saglasnost proizvodjača za VW je 3000 din (ukoliko ugradjujete kod nas, možemo vam mi obezbediti saglasnost) koju izdaje PORSHE Beograd.Cena je za kuku model eu3, skidanje kugle na dva šrafa. Hvala na interesovanju!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, možete se obratiti najbližem prodajnom salonu opelovih vozila za saglasnost. Cena iste je 12000 din.Pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za FIAT IDEA, model EU3 na 2 šrafa je 120€, model EU4 na klik horizontalna je 190€.Za vaše vozilo predvidjena je el.instalacija sa modulom, cena kompleta je 70€.Ugradnja u našem servisu sa povezivanjem el.instalacije je 50€. Saglasnost predstavnika proizvodjača za FIAT košta 85€.Po ugradnji sa svom dokumentacijom idete na atest o ugradnji vučnog uredjaja ( oko 6000 din ) Pozdrav!

 1. sveto milanovic Одговор

  postovanje imao bih pitanje za vas,naime pre tri godine sam kupio kombi koji ima na sebi ugradjenu euro3 kuku orginalnu od forda .kontaktirao sam bivseg vlasnika koji kaze da je kuku ugradio pre par godina i nema nikakav papir od kuke sem sto na njoj postoji plocica sa svim podacima .Zanima me koja je procedura da bih dobio odgovarajucu dokumentaciju za dalje koriscenje iste

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, ukoliko na pločici postoji logo FORD-a po trenutnim propisima smatra se fabričkom ugradnjom ( nelogično ali takvi su propisi ) i vi možete proći tehnički pregled u protivnom morate skinuti kuku i ugraditi novu. Procedura je opisana u tekstu. Pozdrav!

 2. Tomislav Одговор

  Poštovani imam golfa 5 tdi 1900 cm, hteo bih da kod Vas ugradim i registrujem kuku pa me interesuje koliko bi to sve koštalo? Imam kuku na njemu ali nemam dokumentaciju o istoj fabrička je kuka ali bez dokumentacije pa kako bi to išlo kod Vas i koja je cena toga sa registracijom i samog automobila hvala i pozdrav.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, mi se ne bavimo registracijom vozila. Kod nas možete ugraditi novu kuku (vašu staru morate skinuti celu konstrukciju) i dobiti svu prateću dokumentaciju kako bi ste mogli da radite atest o ugradnji kuke.Cene kuka zavisi od modela skidanja kugle, EU3 na 2 šrafa je 120€, EU4 na klik vodoravna 210€, EU5 vertikalna sa ključem (nevidljiva) 290€.Modul sa el.instalacijom je 70€ (ukoliko je vaša instalacija u redu nije potreban). Naša ugradnja bez modula 30€, sa modulom 50€. Saglastnost VW 3000 din. Atest oko 6000 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 3. Ljubisa Одговор

  Procedura i cena za evro kuku za peugeot 407 limuzina (Imam vec kuku bosall sa homolgacionom nalepnicom ali je amss nepriznaje „jer nije uvezen auto sa kukom…nisu je upisali) Na autu postoji vec i elektro modul elektroinstalacija i uticnica finkcionalno sve.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, možete nam poslati sliku identifikacione nalepnice kuke na mail, možda vam možemo uraditi reviziju ugradnje kuke i obezbediti dokumentaciju za atestiranje ugradnje. Srdačan pozdrav!

   • Stevan Vojnović Одговор

    Sličan slučaj kod mene.
    Auto je uvezen 2012. i tada nisu vozila išla na ispitivanje.
    Auto je uvežen sa kukom – auto HAK.
    U pitanju je opel zafira 2003.
    Da li mogu da prođem na neki način atest ?
    Da li je izvodljivo uraditi reviziju?

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, Stevan Vojinović možete nas kontaktirati na tel. 065 99 819 33 i 063 18 819 33, možda vam možemo pomoći.Pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, potrebni su nam podaci o godini proizvodnje vozila kao i slike zadnjeg dela automobila zbog branika kako bi smo vam dali tačnu cenu kuke za vaše vozilo.Srdačan pozdrav!

 4. Marko Ratković Одговор

  Poštovani,
  Koliko košta kuka sa ugradnjom i sva prateća dokumentacija za Pežo 207,god 2008. Elektroinstalacija i modul već su ugrađeni,imam i ugrađenu i kuku ali nemam dokumentaciju od nje,pa me samo interesuje cena nove kuke sa ugradnjom i cena prateće dokumentacije da bih mogao da registrujem kuku i upišem u saobraćajnu.
  Hvala

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, kod nas možete ugraditi novu kuku (vašu staru morate skinuti celu konstrukciju) i dobiti svu prateću dokumentaciju kako bi ste mogli da radite atest o ugradnji kuke.Cene kuka zavisi od modela skidanja kugle, EU3 na 2 šrafa je 110€, EU4 na klik vodoravna 190€.Modul sa el.instalacijom je 70€ (ukoliko je vaša instalacija u redu nije potreban). Naša ugradnja bez modula 30€, sa modulom 50€. Saglastnost PEUGEOT 4000 din. Atest oko 6000 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 5. Boris ! Одговор

  Postovani,imam ugradjenu Vucnu kuku na Vito 110D proizvodnja1997.Uvozen pre desetak godina.Prosle godine mi je skrenuta paznja da cu morati posedovati stretifikat i pratecu dokumentaciju.Nigde Niko nije obelezio u papirima da jeg kuka sastavni deo uvozenog vozila.Moje je pitanje-Kako resiti problem i Koja je cena?Hvala unapred uz pozdrav.

 6. Boris Одговор

  Postovani,imam ugradjenu Vucnu kuku na Vito 110D proizvodnja1997.Uvozen pre desetak godina.Prosle godine mi je skrenuta paznja da cu morati posedovati stretifikat i pratecu dokumentaciju.Nigde Niko nije obelezio u papirima da jeg kuka sastavni deo uvozenog vozila.Moje je pitanje-Kako resiti problem i Koja je cena?Hvala unapred uz pozdrav.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za toyotu rav 4 2004.g. je 130€ u kompletu sa el.instalacijom i fabričkim sertifikatom (evropskom homologacijom), ugradnja u našem servisu 35€.Za saglasnost predstavnika proizvodjača nemamo zvanični odgovor o ceni, nezvanično imamo informaciju 12000din.Kod nas moćete ugraditi i vašu kuku, nebitno da li je iz inostranstva ili ne polovna ili šta god, Bitno je da ima prateći fabrički sertifikat sa evropskom homologacijom, nacrtom kuke kao i specifikacijom svih delova.Podrazumeva se da svi delovi sa specifikacije budu na broju.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena atesta o ugradnji kuke 6300din AMSS ili Mapšinski fakultet, Saglasnost proizvodjača vozila 6000din.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za vaše vozilo je 130€.Pored sertifikata koji dobijate uz kuku potrebna vam je izjava o ugradnji kuke servisa koji je kuku ugradio i saglasnost o prepravci vozila predstavnika proizvodjača ( za VW porsche Beograd).Sa tim papirima radite atest o ugradnji. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za kia ceed 2008.g. 3-5 vrata eu3 na dva šrafa je 120€, eu4 na klik 210€, karavan eu3 130€, eu4 220€.Za vaše vozilo predvidjen je modul sa el. instalacijom 70€. Ugradnja u našem servisu sa povezivanjem modula za el.instalaciju je 50€.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za fiat punto II – zastava 10 je 110€ sa instalacijom, ugradnja u našem servisu je 35€. Saglasnost fiata košta 85€.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za fiat multiplu eu3 na dva šrafa je 120€ + 10€ el.instalacija. ugradnja u našem servisu sa povezivanjem instalacije je 35€. Srdačan pozdrav!

  • Ivan Stanojević Одговор

   Poštovani,
   Ugradnja kuke na passat B6 2009. godište, koja je cena? Obzirom da mi auto juna stiže iz Austrije jel moguće ugraditi kuku posle carinjenja,a pre amss pregleda i tehničkog? Verovatno bih sve radio kod Vas.

   Hvala, pozdrav

   • admin_nis Аутор чланкаОдговор

    Poštovani cene kuka za vaše vozilo: eu3 130€, eu4 220€, eu5 310, modul sa el.instalacijom 7-polni 65€, ugrdnja kuke i elektronike 50€.Ukoliko ugradite kuku pre homologacije vozila postoji mogućnost da vam je ne priznaju ,ukoliko je priznaju biće upisano u uverenju o homologaciji da vozilo poseduje vučni uredjaj ali ne podaci vučnog uredjaja.Trenutno to prolazi tehnički pregled ali pitanje je do kada jer kada radite atestiranje ugradnje vučnog uredjaja u uverenju stoje svi podaci istog, proizvodjač, klasa, d sila, homologacija, serijski broj…Sigurnija varijanta vam je da uradite atestiranje ugradnje.Dodatni trošak 3000din i 6300din atestiranje.Nadam se da smo pomogli sa informacijama a odluka je na vama. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za ford mondeo 2010 , model eu3 na 2 šrafa je 130€, model eu4 na klik 220€, cena kompleta el.instalacije sa modulom je 70€. ugradnja u našem servisu sa povezivanjem elektronike je 50€. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za bmw e39 je 130€+10€ el.instalacija, ugradnja u našem servisu 35€.Od troškova još imate 1200 din saglasnost bmw-a , oko 6500din atestiranje ugradnje + tehnički pregled.Pozdrav!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke za ladu nivu 110€ u kompletu sa el.instalacijom, ugradnja u našem servisu sa izdavanjem izjave o ugradnji 35€, saglasnost predstavnika proizvodjača vozila lada 1200 din, atest AMSS ili Mašinski fakultet oko 6500din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, na žalost nemamo u ponudi kuku sa evropskom homologacijom za vaše vozilo ,inače generalni uvoznici Mazde prave problem oko saglasnosti za ugradnju eur kuke.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, nije bitno da li konstrukcija kuke bez kugle prelazi gabarit vozila, već je potrebno da imate papire od kuke sa homologacijom kako bi ste ušli u proces atestiranja uradnje kuke.Ne atestiraju se kuke, već ugradnja atestirane tj. homologovane kuke.Srdačan pozdrav!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, posetite sajt agencije za bezbednost saobraćaja. Na sajtu postoji spisak predstavnika proizvodjača vozila, tj. generalnih uvoznika. Srdačan pozdrav!

   • Marjan Одговор

    Recite mi koliko kosta ugradnja i kuka za audi a4 limuzina,2002 god,koliko kosta komplet sa tim papirima,i sta sve posle treba da uradim da to bude legalno,i kolila zadnja cifra iznosi

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

    • Slobodan Одговор

     Postovanje..hteo bih da ugradim kuku za vucu na fiat stilo hecbek,5 vrata,2002 god.. koliko bi me kostala kuka,kao i njena ugradnja sa svim potrebnim dozvolama.. slobodan

     • admin_nis Аутор чланка

      Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 7. Miroslav Одговор

  Pozdrav,
  Imam Zastavu 101 sa atestiranom kukom od moje prethodne zastave. Kuka je rucne izrade.
  Ocigledno je da vise ne moze da prodje (ne skida se kugla).
  Koliko kosta da kod vas resim taj problem.
  Miroslav

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, nažalost nismo u mogućnosti da vam pomognemo.Nema u ponudi homologovanih kuka za zastavin program.Srdačan pozdrav!

 8. Dragan Одговор

  Postovani, imam ugradjenu kuku na daewoo nubiri karavan ’99 godiste. Kuka je marke Brink, pored nje ima plocica sa oznakama, na tehnickom pregledu je ne priznaju jer nemam atest kada su kola uvezena. Da li tu moze nesto da se ucini ili mora sve novo? Ako mora, koliko bi to trajalo i koliko bi to kostalo?
  Pozdrav

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, sa euro kukom koju imete nemožete ništa da uradite.U vašem slučaju je problem i sa novom kukom sa evropskom homologacijom jer nema predstavnika proizvodjača vozila u Srbiji za daewoo, tako da nemožete raditi atest o ugradnji.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 9. AM Одговор

  Postovani,
  Na daciji logan mi je ugradjena HAK POL autokuka.Sta je potrebno da bi se uradio atest?Mozete li Vi to da uradite i koliki su troskovi?

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Pošovani, potreban vam je prateći sertifikat od kuke, izjava o ugradnji i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila.Kod nas možete uraditi reviziju ugradnje euro kuke i dobiti potrebne papire 20€-50€, saglasnot reno-nissan-dacia 12000 din, možete obezbediti sami ili preko nas. Atestiranje ugradnje oko 6500 din AMSS ili Mašinski fakultet + tehnički pregled.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na dva šrafa za fiat marea karavan je 140€ sa el.instalacijom, ugradnja u našem srvisu 35€, saglasnost predstavnika proizvodjača vozila fiat 85€ (možete obezbediti sami ili preko nas). Atestiranje ugradnje oko 6500 din, AMSS ili Mašinski fakultet + tehnički pregled (atestiranje ugradnje i tehnički pregled morate sami).Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, vaša kuka mora da poseduje identifikacionu pločicu ili nalepnicu kao i prateći sertifikat za početak kako bi ste ušli u proces atestiranja ugradnje euro kuke u protivnom morete demontirati kuku sa vozila i ugraditi novu sa pratećim sertifikatom ukoliko vam je potrebna.Srdačan pozdrav!

 10. Borislav Одговор

  Postovani, koliko kosta kuka, ugradnja, svi propratni papiri i atest, da bi posle mogao da registrujem vozilo?
  U pitanju je Honda HRV 1.6 2002. godiste.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani cena kuke za hodu hrv je 130€+10€ el.instalacija.Ugradnja u našem servisu 35€.Saglasnost predstavnika proizvodjača vozila morate obezbediti sami, naša nezvanična informacija cene je 12000 din.Ostali troškovi: atestiranje ugradnje vučnog uredjaja oko 6500 din + tehnički pregled.srdačan pozdrav!

 11. Slobodan Одговор

  Postovani,
  Koliko kosta kuka u ugradnja kod vas za Daciju Sandero 1 god proizvodnje 2010.Dali treba zakazivanje za ugradnju.
  Pozdrav.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke ,model eu3 na dva šrafa za daciu sandero je 120€ sa standardnom 7-polnom el.instalacijom.Ugradnja u našem servisu je 35€ i zakazuje se nekih 7 dana ranije. Potrebna vam je i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila, u vašem slučaju košta 12000 din.Saglasnost možete obezbediti sami ili možemo mi ukoliko radimo ugradnju.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke ,model eu3 na dva šrafa za renault laguna II je 140€ sa standardnom 7-polnom el.instalacijom.Ugradnja u našem servisu je 35€ i zakazuje se nekih 7 dana ranije. Potrebna vam je i saglasnost predstavnika proizvodjača vozila, u vašem slučaju košta 12000 din.Saglasnost možete obezbediti sami ili možemo mi ukoliko radimo ugradnju.Od troškova vam ostaje još atest o ugradnji kuke oko 6500 din + tehnički pregled.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za opel zafiru I je 120€, model eu3 na dva šrafa, ugradnja u našem servisu 35€, saglasnost opela 12000 din, atestiranje oko 6500 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 12. Nenad Одговор

  Koliko kosta i koja vrste kuke (euro 3…4 ili koja već) za FIAT 500L? I koliki su dodatni troškovi…?

  Hvala unapred,
  Nenad

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cene kuka za fiat 500L su: EU3 na dva šrafa 120€+70 modul sa el. instalacijom, EU4 na klik 190€+modul, EU5 vertikalna nevidljiva 290€+70 modul.Ugradnj u našem servisu 50€.Saglasnost fiata 85€.Atestiranje ugradnje oko 6500 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za VW sharan 2002 je 120€, model eu3 na dva šrafa, ugradnja u našem servisu 35€, saglasnost pretstavnika proizvodjača 3000 din din, atestiranje oko 6500 din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 13. milivoj Одговор

  Poštovani, imam renault Scenic 2001 godište na kom je ugrađena euro kuka brink . Koliko bi koštalo da se uradi papirologija kod Vas.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, revizija i izdavanje izjave o ugradnji kuke je 20€ ukoliko nema potrebe za nekom prepravkom pod uslovom da imae prateći sertifikat. U slučaju da nemate prateći sertifikat obratite nam se na tel. 065 99 819 33 ili 063 18 819 33 za više detalja. Srdačan pozdrav!

    • admin_nis Аутор чланкаОдговор

     Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€, ukoliko ne radi sa običnom strujom sa modulom je 65€, ugradnja 35€ sa običnom strujom, 50€ sa modulom,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 14. Aleksandar Одговор

  Postovani, interesuje me cena kuke za Audi Q7 , kao i cena ugradnje kod Vas.Generalno koliko bi kostalo sve to sa papirima. Srdacan pozdrav

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 165€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovana, potrebni su podaci o vozilima, tačan naziv vozila, godište, oblik karoserije… Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 15. Vukašin Sperllić Одговор

  Vukašin iz Kladova interesuje me auto kuke za PASATA 2000 godište, koliko košta ugradnja odgovarajuće kuke, računajući i elektro instalaciju, a koliko bi koštala i potvrda proizvodjača u Vašoj organizaciji, uz izdavanje raćuna jer to traže na tehničkom pregledu. Na kraju u mojoj režiji tebao bih da obavim atest u ovlašćenoj ustanovi ako se ne varam i to bi bilo sve. Na kraju, pošto nisam iz Niša može li se to obaviti u jednom danu,naravno uz prethodno zakazivanje termina.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa sa el.instalacijom 120€,ugradnja u našem servisu 35€, potvrda proizvodjača 3000din.Za atestiranje ugradnje potrebno vam je od papira: sertifikat proizvodjča kuke (ne i račun, možete ugraditi i polovnu kuku ukoliko ima prateći sertifikat) izjava o ugradnji kuke i saglasnost-potvrda predstavnika proizvodjača.Većina naših klijenata nije iz Niša, ugradnja se zakazuje nekih 10 dana ranije na tel. 063 188 19 33 i završava se u toku dana.Srdačan pozdrav!

   • admin_nis Аутор чланкаОдговор

    Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa je 150€+70€ modul sa el. instalacijom, ugradnja u našem servisu 50€, saglasnost predstavnika proizvodjača 3000 din, atestiranje ugradnje oko 6500din + tehnički pregled. Strdačan pozdrav!

 16. Vladan Одговор

  Postovani,

  Interesuje me cena za ugradnju eurokuke za VW Tiguan 2012god 2.0 sport 4motion. Ukupna cena i kada mogu da vam dovezem auto ove nedelje.

  Hvala

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa je 140€+ 70€ modul sa el.instalacijom. Ugradnja se kod nas zakazuje nekih 10 dana ranije na tel. 063 188 19 33. Srdačan pozdrav!

 17. Ratko Одговор

  Poštovani, interesuje me ugradnja kuke kod vas za Volkswagen Touran 2011. godina. Koja je cena sa svom papirologijom?

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke na dva šrafa, 120€+70€ modul (elektronika) za el.instalaciju, ugradnja u našem servisu 50€, saglasnost VW 3000din, atest o ugradnji oko 6500din + tehnički pregled. Srdačan pozdrav!

 18. Igor Одговор

  Poštovani,

  Zanima me procedura oko ugradnje kuke za SAAB 9-3 2005. god.
  Kuku imam, skinutu sa drugog SAAB-a, pa mi je potrebna ugradnja, i neophodni papiri za atest.
  I na kraju, koliko traje procedura?

  Hvala unapred!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, ugradnju kuke mozete atestirati samo ako imate prateći sertifikat proizvodjača kuke sa eu homologacijom i specifikacijom svih delova.Srdačan pozdrav!

 19. Vlajko Одговор

  Ove koji su ovo izmislili treba tužiti sudu za ljudska prava jer nigde zakoni se ne primenjuju
  retroaktivno samo kod nas. tako da nova pravila treba da važe za automobile koji su proizvedeni i stavljeni u upotrebu posle donošenja zakona jer ljudi ne bi ugrađivali dodatno
  kuke i ostalu opremu kada saznaju kolko to košta a ovako smo prinuđeni ili da platimo
  kolko traže ili da postojeće prikolice i kuke bacimo na opad.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, zakoni nisu novi, samo nisu primenjivani. Prvi atest o ugradnji vučnog uredjaja je uradio naš klijent kome smo ugradili kuku još 2015g. i procedura je bila identična kao i sada.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 20. JOVO Одговор

  Imam original kuku na ,,klik“ sa pločicom za BMW E 39, 2002. god. Nemam nikakve papire od luke. Da li kod vas mogu izvršiti ugradnju iste i ostale Administrativne poslove u vezi kuke. Cena

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, jedini način da utvrdite da je kuka za odredjeni model vozila je fabrički sertifikat kuke sa nacrtom i homologacijom kako bi se utvrdilo da ima sve svoje orginalne delove, šrafove, čaure i sl. koje je proizvodjač predvideo. Bez sertifikata mi nismo u mogućnosti da ugradimo kuku jer nemamo smernice, takodje nemožete raditi atest jer se i oni drže crteža sa sertifikata kako bi utvrdili da je to ta kuka.Nadam se da sam uspeo da objasnim značenje pratećih papira, tj. sertifikata.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke za ladu nivu, eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 21. Pedja Одговор

  Postovani,

  Vozim automobil Ford Kuga, dizel, 140KS, pogon 4×4, na koji zelim ugraditi kuku, pa me zanima sledece:
  – cene auto kuka sa ugradnjom kod Vas (prvenstveno model „na dva zavrtnja/srafa“ (kuka i prateca elektroinstalacija),
  – sta sve od predvidjenih proceduralnih stvari mogu odraditi kod Vas, odnosno kada izadjem iz Vaseg servisa sta jos moram odraditi da bi kuka bila upisana u saobracajnu dozvolu
  – da li je ugradnja moguca subotom, obzirom da ne zivim u Nisu, naravno uz prethodno zakazivanje
  – koliko bi sve napred navedeno trajalo i naravno koliko bi u zbiru kostale sve te Vase usluge

  zamolio bih Vas da mi odgovor prosledite na e-mail:
  pedjolino69@gmail.com

  srdacan pozdrav
  Pedja, Cuprija
  061/5556393

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 165€, el.7 polna instalacija sa 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ (nemora se ugradjivati ako postoji stara koja funkcioniše po standardu) ugradnja 35€ bez modula 50€ sa modulom,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Prilikom dolaska na zakazanu ugradnju svi delovi stare postojeće kuke moraju biti demontirani. Srdačan pozdrav!

 22. Ivan Одговор

  Poštovani,
  Interesuje me koliko košta kuka sa kompletnom ugradnjom za Mitsubishi ASX, 2014 godište. Koliko iznose prateći troškovi, atest o ugradnji i tehnički pregled.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 poln el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 23. Ljubisa Одговор

  Hey
  Kolko bi kostalo ugradnja kuke na mercedes E 220 2010 god. Komplet sa svim globama…
  I dali znate vazi li svi ti atesti tj u EU? Auto je na Norveske tablice.
  Hvala u napred

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€.Papire koje dobijaet od nas validni su u zemljama EU i nemate dodatne troškove.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena saglasnosti za citroen je 3000 din. U postu imate dodatak sa predstavnicima proizvodjača i cene. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, vertikalna eu5 kuku nemamo u ponudi za vaše vozilo, uglavnom za starija vozila se ne proizvodi zbog svoje cene, u ponudi imamo eu4 na klik 180€ i eu3 na 2 šrafa 120€, el.instalacija 10€, ugradnja 35€. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 24. Dušan Milovanović Одговор

  Poštovani,interesuje me da li imate euro kuku za Kia Sportage model iz 2005 i koliki su ukupni troskovi (ugradnje,atest…).Unapred hvala.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€,7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 100€, el.7 polna instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 25. Nebojša Одговор

  Poštovani, imam ugrađenu euro kuku Passat B5.5 i instalaciju. Kuka je bila nekorišćena kad je ugrađena, ali nemam nikakvu dokumentaciju. Kakva je procedura i koja bi cena bila?
  Pozdrav

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, nebitno je da li je kuka nova ili polovna mora da ima fabrički sertifikat sa podacima od kuke, za koje je vozilo kao i nacrt svih delova kako bi mogli da uradite atest o ugradnji vučnog uredjaja.Za više informacija možete nas kontaktirati na telefone 063 18 819 33 i 065 99 819 33. Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 26. Novak Одговор

  Pozdrav,
  Ugradio bi euro kuku za vuču u Opel Agilu 1.2 (2006godište). Da li je tehnički moguće? Sobzirom da se integrisana fabrička kuka za šlepovanje nalazi tačno na sredini, da li je potrebno istu izmestiti u stranu, ili je skroz skinuti? Hvala za odgovor

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Kuka se ugradjuje po tehničkoj dokumentaciji proizvodjwča kuke koja stiže uz nju.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 150€, eu4 na klik 240€, el.7 polna instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 35€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 140€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, bitno je da li je model do 2005.g. ili od 2005.g. jer je to prelomna godina kako bi smo Vam dali tačne informacije.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 27. Dragan Одговор

  Postovanje, zanima me komplet, kuka sa instalacijom i montazom i svim potrebnim papirima(atest, potvrda proizvodjaca i amss) ford c-max 2005 godiste

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 130€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 120€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 60€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 110€, 7 polna el.instalacija 10€ ugradnja 40€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 28. Vladan Одговор

  Na drugoj strani posta nije naveden zastupnik za Chevrolet. Da li ste ugradjivali kuke na chevrolet automobile i kako ide procedura kad zastupnik nije na listi ili uopste ne postoji?
  Hvala Unapred.

  VESNA 1. ЈУНА 2020.ОДГОВОР
  Koja je cena kuke za chevrolet captiva 2007 sa ugradnjom i kompletnom papirologijom pozdrav

  ADMIN_NIS Аутор чланка7. ЈУНА 2020.ОДГОВОР
  Poštovani, cena kuke eu3 na 2 šrafa 160€, 7 polna el.instalacija sa modulom 65€ ugradnja 50€,ostale troškove imate na drugoj strani posta.Srdačan pozdrav!

 29. Милан Лукић Одговор

  колико кошта еу 3 кука на два шафа за возило сузуки вагон р+ 2002. годиште, погон 4х4, да би све било легално (регистрована и уписана у саобраћајну)

 30. Nebojša Savić Одговор

  Poštovani,

  intersuje me cena kuke sa verikalnim skidanjem i instalacije sa ugradnjom za nissan qashqai 2016. godiste.
  Takodje interesuje me koje marke je kuka i da li je instalacija namenska ili univerzalna.
  Hvala.

  • admin_nis Аутор чланкаОдговор

   Poštovani, cena kuke eu5 sa vertikalnim skidanjem za vaše vozilo je 320€,proizvodjača AUTO-HAK.Elektronika (modul) je univerzalni sa evropskom homologacijom i cena je 65€.Ugradnja u našem servisu je 60€.Srdačan pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *